IoT

Omdat de mensheid #tech zodanig heeft ontwikkeld dat het legitieme gecontroleerde gebruik van zijn componenten op een REALISTISCHE manier een brug kan vormen tussen persoonlijke wrijvingen en regerende evoluties, dan kan het gebruik van de #bodem waarop iemand zijn bewegingen deelt worden gebruikt in gemeenschappelijke vrede. In het geval van tegenstrijdige keuzes met betrekking tot omsingelde inbreuk op persoonlijk welzijn, kies ik altijd voor maximaal mogelijke logistieke bewegingskenmerken (indien nodig een vliegende ziel vanwege mijn dood) boven autonome persoonlijke vermogenszorg. Dit terwijl het zich richt op het voorkomen van chaos en bijdraagt ​​met door #IoT gekanaliseerde mogelijkheden om content te creëren voor voortdurende DIALOOG VOOR GLOBALE VREDE.

Hoewel ik een kleine voetafdruk draag bij het gebruik van #Earths-bronnen, waar ik trots op ben, zoek ik persoonlijk naar keuzes die aansluiten bij mijn persoonlijke authenticatie, mijn identiteit van gisteren, vandaag en hopelijk ook een ademhaling morgen met noodzakelijke veranderingen. Natuurlijk was er wrijving. Toen ik bijvoorbeeld besloot om een ​​(klein) huis te kopen dat bij mij past in plaats van een grote hypotheek en ruimte voor kinderen van vlees en bloed. Het resultaat: ik werd niet begrepen tijdens mijn persoonlijke missie om de #tech-oplossing voor de mensheid op te lossen. Zelfs gek verklaard omdat mijn persoonlijke mening niet bij de gemeenschappen paste.

Als vrouw boog ik voor de mannelijke ‘zorg’. Nam de nieuwe psychiatrische omgeving om te leren. Dit om zo vreedzaam mogelijk te zijn in de gemeentelijke bijdrage op, natuurlijk mijn manier van denken nog steeds: een wereldwijde schaal met MOSCOW TIME 19.00 uur graanfutures in Chicago als het belangrijkste om op te letten om de armoede te verminderen.

In 2006 werkte ik als blogger in een digitale Antoniesworld (.com). Tijdens het verkennen van de wereldwijde omgeving bleef ik hangen aan het woord respect. Mijn website werd gehackt, mensen in mijn LOKALE omgeving begonnen me te wantrouwen & de wereldwijde missie leidde tot het MUZIEKFESTIVAL met onderstreepte Engelse koppen op 20070707. Ik kon de resultaten bekijken na een intensieve tijd voor chemische therapie in beperkte vrijheid van een televisiescherm in een hotelkamer ( omdat ik geen ruimte heb gemaakt voor dergelijke apparaten in mijn huis).

Naast dit resultaat vroeg ik mijn voormalige werkgever (die professioneel van me af was geraakt door de Nederlandse politiemedewerkers als tussenpersoon te gebruiken) om de wet te respecteren en me te laten werken aan mijn diamantmodel voor toekomstig gebruik. Ze kwamen overeen en verbieden me om de ontworpen (199701) te gebruiken in de tijd van medewerkers voor openbaar gebruik. Ik mocht nieuwe voor nieuwe omgevingen ontwikkelen met behulp van nieuwe verklaringen.

De resultaten waren nieuwe diamantmodellen in mijn nieuwe digitale Antoniesworld.com, gepubliceerd in 201809. Ik begon te bloggen om de internationale VREDEDALOGUE in stand te houden, met behulp van steeds meer Social Media TO CHANNEL #IoT . Nadat Twitter (eerste tweet die vrijheid hsh 20170517 viert) kwam kwam Instagram (ook id antonie19031966) LinkedIn (Antonie van Eggelen 201809 om professioneel aan te sluiten bij websitewerk) en wacht op de websiteverbinding met mijn Facebook-profiel (nadat ik zeker weet dat #sovereign #soil management (LOCAL GOVERNING vanuit een mondiaal VN-perspectief) wordt gerespecteerd door ook #GDPR te respecteren).

Toch ben ik van plan om kanalen toe te voegen, bijv. YOUTUBE (GOPRO-video’s) maar daarom moet ik mijn websitebeheer bijwerken in lijn met nieuwe online vaardigheden. Ik hoop te leren van zowel Martin Bernhardt  als de dames van EnNuOnline waarmee  ik contact heb opgenomen sinds hun boeken in druk werden gepubliceerd .

GELD-investeringen die gedaan moeten worden voor een professioneel leven als een KnowMad  om met een gezond verstand en een goed team samen te kunnen werken om veranderingen in de wereld van de psychiatrie te stimuleren. Omdat ik denk dat iemand vertellen dat hij niet in orde is en levenslange chemicaliën voorschrijft om een ​​gesprek aan de gang te hebben, omdat een bedrijfsmodel vanuit een psychologisch oogpunt moet worden geëvalueerd (wie is er verstandiger?). In DIALOGUE @Altrecht verwijzen we naar het woord ‘Zweeds model’ terwijl beide partijen in een langzaam tempo slepen.

Ondertussen voel ik me zeker door te leven in het moment om te luisteren naar advies van de mensen in mijn (digitale) buurt om corrigerende regeringsreacties te voorkomen, bijv. Geïnjecteerde hormonen die de mannelijke kaakgroei geven zoals eerder ervaren (201701). Als ik door de samenleving keer op keer word afgewezen tot een lagere sociale status, maak ik geen inbreuk op het gebruik van agressie. Ik vraag gewoon om #law waar ik denk dat onrealistische # wetteloosheid regels. Terwijl ik mijn eenvoudige leven leef,  blijf ik wereldwijd vreedzaam vertrouwen creëren in een altijd lerende liefdevolle omgeving totdat toegang tot hogere sociale status wordt verleend met #wettige toestemming van de overheid.

Geld kan een efficiënt meetinstrument zijn, bijv. Bijdragen aan (internationale) belastingorganen benadrukken de wereldwijde impact van persoonlijke invloed. In dit geval ligt mijn persoonlijke focus niet op het behalen van de MAX-geldprijs (hoewel mijn NERD-vaardigheden dat hadden kunnen doen zoals eerder uitgelegd), maar ik deel graag MENSELIJK mijn manier van delen in minder begaafde omgevingen. Ik zou bijvoorbeeld graag mijn vaardigheden gebruiken om de Russische psychiatrie te helpen vanuit een basis in Sint Petersburg. Ik hoop dat het mijn tweede #hometown wordt. Ik noem dit mijn hart volgen.

Hoe evolueer ik van dag tot dag (en in mijn geval interfax van dag tot interfax op verzoek van het Kremlin, omdat ik ondersteund door bijvoorbeeld economische kennis voor een digitaal tijdperk sinds 200010). Naast regelmatige reflectie , indien nodig ondersteund door civiele rechtszaken (bijv. 20191015, UTRECHT HOMETOWN) of in het geval van zaken door auditcertificering (wereldwijd digitaal ondertekend Antoniesworld), word ik maximaal ondersteund door @Altrecht teamwerk om een ​​gezonde verbinding met mijn (digitale ) gerelateerde omgeving. Ze houden bijvoorbeeld mijn slaapgewoonte in de gaten en mijn vermogen om mijn Google-schema te beheren. Verder leert Altrecht dat hun visie op het gebruik van chemicaliën verschilt van de mijne en houden we een DIALOOG met respect voor beide partijen, in een zakelijke #ai (#ml) op basis van NEDERLANDSE TAAL communicatie en door spanning veel praatjes.

Als gezond praten niet kan worden gegeven door een van de partijen of andere mensen die ik aanspreek, zijn de andere objecten, maar autoriteit is duidelijk voor ons beiden. Ik ben de lerende patiënt met (digitale) verdediging. Contact voor voortdurende DIALOOG is er wanneer nodig door een van de partijen zoals gecementeerd in #law door beide partijen met respect voor #RM regels. Het feit dat mijn persoonlijke interesse in een continue wereldwijde VREDIEDALOGUE is die zij als niet van hun zaak beschouwen. Een gezonde geest is waar hun kwaliteitsmeting op is gericht, en daarom heb ik beter en beter geleerd mijn slaapuren te beheren.

Authentiek worden met (wereldwijde digitale) identiteitswaarde VALUEd KnowMad Ik moet de taal beheersen om persoonlijke ambities te promoten. Ik was op weg naar verschillende scripts taalstudies in 2003. Opnieuw maakte @Altrecht inbreuk op me door me in een isolement te plaatsen (Eenheid A) om te leren hoe ik me moest gedragen wanneer ik elke dag wisselde van achtergronden van denkrichtingen om me heen. Het resultaat: PTSS behalen waar ik wat fysieke controle verloor. Ik ben bijvoorbeeld gestopt met het zorgen voor mijn huid, voor mijn tand en voor mijn welzijn als gevolg. We hebben dit in 2012 opgelost sinds ik begon met de taalcursussen, bij voorkeur professioneel Nederlands met behulp van de lesuren van LOCAL Volksuniversiteit 

De gemeentelijke diensten van Lister  sinds 2006 brachten me in evenwicht met de isolatie en fysieke schade die Altrecht me aandeed . De basis voor mij was een eenvoudig leven zoals geleerd tijdens het verkennen van berggebieden. Pure overlevingsvaardigheden, ook eigenaar van een militair getrainde geest die het Nederlandse MILITAIRE DATAMANAGEMENT professionele team helpt van een fysieke spiergeoriënteerde wereld naar een wereldwijde digitale gezichtspunt veroverende wereld. (Professionals herken ik sinds 2019 weer op mijn LinkedIn.) Nadat Lister langskwam, verandert LOCAL GOVERNMENT Buurtteam Utrecht om in de gaten te houden wat er gebeurt achter high profile cases voordeuren. Hun diensten wilden ze stoppen vanwege de complexiteit in mijn geval. Een laatste afscheid van DIALOGUE in mijn huis in afwachting.

Since experiencing Antoniesworld.com the second time I grew again by refreshing professional education and opened my Altrecht teams eyes that I contain other knowledge than their daily routine professional small talk about how am I living using chemicals they prescribe. For the future I don’t need basically again EMDR to keep on being an ever ongoing cycle by @Altrecht from damage to repair.

I love to keep myself healthy by muscle training whenever possible (and having the Qi) at my lovely cherished sportschool Utrecht downtown. I harvest my own experiences and I love to share these in the future as part of #spineworks with my second family home during my teens. The children I looked after and the living and working places I cleaned when parents were working in a sportive manner still my favo’s in exchanging my new gained knowledge. This job I adhered to while studying (aged 19) at Technische Hogeschool Eindhoven cause I loved to keep my feet in sportive environment attitudes instead of the high expectation qualification for future earnings by the parents of children my simpel educated parents talked to. I learned to normalise myself by training 12 hours per week high impact aerobic at national top level at an early age and never got rid of my preferences for a simple active life.

To conclude, while pending a lawsuit, I prefer to live a KnowMad life to serve the world globally again. Preferably from a Saint Petersburg second homebase to learn again to integrate in a different neighbourhood. Hopefully after Dutch and English the Russian language to express myself to high profile cases of very damaged people, asking for my #recoveryskills cause I am the one who like to state; You’re okay instead of You’re not okay. I don’t believe in the need for  LIFELONG chems to come to a sane mind because some bible (DSM V) diagnoses the psychiatrist as a superior egoist on other ones thoughts. I think communal care for people, even strangers, is far more important. And any infringement on someone else #soil should be an ongoing peaceful dialogue with respect for LOCAL order and personal  use of #IoT.

PS:
When talking about #IoT of the elderly hereby the love of my mum, also she like to be tamed using a digital environment. Regularly we analyse here sleeping hours and walking steps as a sign of sane intestine use. Where I try not to infringe in an #ai way on her personal living space she likes to conduct while supporting her less memorising mind to the max, eg by having her learned to read and write (she was dyslectic since wartime childhood poor education due to suffering heart problems) and having her learned to use an agenda (she was only educated keeping a sane household by her formal teachers, she left school 1951 after which her parents took care for her business learning life).

All the rest is history with a milestone my mum arranged formally in a contract signed by 1) local Rabobank 2) her employer (a notary in the region) and 3) my dad (cause his dad was literally watched by his children suffocating to death because of family long problems while having no access to money for healthcare). This contract is passed on 19611118 and can be achieved I think by Notary order, archive The Hague.
So my mum solved by wedding my father, his family debts to give us as her future children a life to be proud of by always, always focussing on the fact What is yours is yours, What is not, not. This family rule I adhere to with maximum communal (including family care) while our noble debts since Boerhaave era (chirurgijn costs to be payed because of a twist in a local bar) was solved. Not all Dutch royal families have their debts solved and are able to give FUTURE VALUE with communal care, respecting a humble grateful life to align with poverty (40% of the Dutch have not enough money to live their lives a full month on debit).

I leave hereby the 8% window dressing (literally) of the pension funds of the DUTCH working population as a government quest to solve peacefully in time in relation to using any #soil (eg the F1 construction COSTS going on). I am proud of my debit assets as part of my (birthplace) footprint and I love to gain access to them by #law to continue my contribution to a globalising world PEACEFULLY.

Signed Antoniesworld,

Sunday October 20th 11.05 MOSCOW TIME.

 

Song Bruce Springsteen Hometown