Incubation analysis

Tijdens het uitvoeren van mijn Google-planningsplanning is het een grote uitdaging om in harmonie te zijn met mijn innerlijke dialoog om het gewenste productiviteitsresultaat te geven. Eerste aandacht tijdens het leven van mijn eenvoudige leven  is om contact te houden met mijn lokale omgeving. Een opgeruimd huis om in te wonen, in positief liefdevol contact met buren, familie, terwijl ik zorg voor mijn innerlijke zelf met voedsel, slaap, andere sociale contacten en in mijn geval het beschermen van de leertijd om me op te leiden tot een hoger zelf.

Op deze manier geeft mijn sociaal overeengekomen schema interne wrijving bij het gebruik van energie voor het sturen van spieren versus energie die nodig is om de hersenen te kalmeren, bijv. Om het mijlpaaloutput te produceren. Ik en mijn omgeving voorkomen dat ik in een te autonome hersendialoog word, al dan niet digitaal ondersteund. Voor de beste zelfzorg blijf ik altijd in contact met de aandacht die ik kan geven aan mijn gebruik van spieren, bijvoorbeeld om me te committeren aan gemeenschappelijke afspraken om mijn fysieke leraren in de plaatselijke sportschool te ontmoeten. Verder houd ik discipline in #spineworks waar ik me ook op voldoende tijd concentreer om op mijn manier met een yogablok te werken en te mediteren. Indien mogelijk regelmatig een uur in een meditatiegroep. En last but not least, ik hou van veel stappen lopen om de veranderingen in mijn natuurlijke omgeving op te merken, zowel in de binnenstad als in de bossen, parken en andere natuurgebieden.

Soms vertrouwen de lokale bevolking mijn digitale leven-interactie niet en willen ze controleren of ik nog steeds in een realiteit leef die in harmonie is met die van hen. Wantrouwen kan evolueren en voor openbare inbreuk gebruik ik de door de politie geaccepteerde crisiskaart

Ook mensen, bijvoorbeeld mijn financiële ontvanger, vragen me om te klagen om samen te controleren of ik nog steeds in overeenstemming ben met gerelateerde regels van het toepasselijke recht. Hun denkwijze kan meestal de indrukken van mijn wereldwijde invloedrijke digitale leven niet verteren in combinatie met mijn dagelijkse praktische eenvoudige leven. Ja, misschien is mijn geest een extreme geest.

Hoe dan ook, ik hou ervan om het als een mooie geest aan te spreken, want de meeste bedreigende mensen in mijn omgeving kalmeren. Enige incubatietijd, misschien leek het tijd om een ​​hele generatie in een digitaal leven groot te brengen … om te begrijpen hoe ik naar de wereld kijk. En ja, door interactie is mijn manier van kijken naar mijn omgeving een manier die niet gemakkelijk gedeeld wordt, een uitzondering daar, Vladimir Vladimirovitsj Poetin. Merk verder mijn duurzaamheid op, zoals kan worden gecontroleerd door een minimale voetafdruk bij het verspillen van #Earthrones als een WAARDE waar ik trots op ben.

Mijn incubatietijd om te reageren met oosterse WAARDEN, bijvoorbeeld Jiu Jitsu vanwege het wantrouwen van mijn omgeving, duurde tot nu toe 22 jaar en drie keer overleefde een chemische aanval die me door de psychiatrie werd opgedrongen. Wat is van jou?